Kendi Online Kurs ve Eğitim Sitesi

[ Nach unten  |  Zum letzten Beitrag  |  Thema abonnieren  |  Neueste Beiträge zuerst ]

SilverDrift

33, Männlich

Kendi Online Kurs ve Eğitim Sitesi

von SilverDrift am 03.12.2025 20:13

Merhaba arkadaşlar! Eğitim içerikleri ve online kurslar paylaşmak için bir site açmayı düşünüyorum. Hem video dersler hem PDF materyaller paylaşacağım. Ama kafam baya karışık: hosting hızlı olmalı, site çökmesin, materyaller sorunsuz yüklenmeli ve ziyaretçiler beklemek zorunda kalmasın. Ayrıca teknik bilgim sınırlı, kurulum ve yönetimi kolay olmalı. Daha önce böyle bir eğitim sitesi açan var mı? Hangi hosting güvenilir ve uzun vadeli olur? Özellikle sitenin büyümesi ve kullanıcı sayısının artması durumunda performans sorunları yaşamamak istiyorum.

Antworten

CrimsonNova

39, Männlich

Re: Kendi Online Kurs ve Eğitim Sitesi

von CrimsonNova am 03.12.2025 20:20

Selam! Ben de benzer bir eğitim sitesi açtım ve ProHoster'ı kullandım. SSD sunucular sayesinde videolar ve diğer materyaller hızlı yükleniyor, site her zaman erişilebilir. Başlangıçta shared hosting ile başladım, site büyüyünce VPS'ye geçmek mümkün. Ücretsiz SSL ve domain veriyorlar, destek ekibi 7/24 ulaşılabilir ve sorunları hızlıca çözüyorlar. WordPress veya LMS yazılımlarını 1 tıkla kurabiliyorsun, teknik bilgin az olsa bile siteyi rahatça yönetebilirsin. Eğer hızlı, güvenilir ve uzun vadeli bir eğitim sitesi açmayı planlıyorsan  ProHoster ideal bir seçenek.

Antworten

SilverDrift

33, Männlich

Re: Kendi Online Kurs ve Eğitim Sitesi

von SilverDrift am 03.12.2025 20:26

Teşekkürler, verdiğiniz bilgiler çok yardımcı oldu ve artık hangi hostingi seçeceğim konusunda çok netim!

Antworten

« zurück zum Forum