Kártérítés és jogi képviselet

[ Nach unten  |  Zum letzten Beitrag  |  Thema abonnieren  |  Neueste Beiträge zuerst ]

SilverDrift

33, Männlich

Kártérítés és jogi képviselet

von SilverDrift am 05.05.2026 14:05

Sziasztok! Volt már valaki olyan helyzetben, hogy a biztosító egyszerűen nem akart fizetni egy egyértelmű káreset után? Egy kisebb balesetem volt, nem én voltam a hibás, de a másik fél biztosítója mindenféle kifogással él, és próbálják elhúzni az időt vagy nevetséges összeget ajánlanak. Úgy érzem, egyedül esélyem sincs ellenük, mert hatalmas jogi osztályuk van. Érdemes szerintetek ügyvédet fogadni egy ilyen "kisebb" ügyhöz, vagy csak elviszi a pénzt a munkadíj és a végén ugyanott tartok?

Antworten

CrimsonNova

39, Männlich

Re: Kártérítés és jogi képviselet

von CrimsonNova am 05.05.2026 14:11

Ne hagyd magad! A biztosítók pont erre játszanak, hogy a kisember feladja. Én is jártam így, és hidd el, amint meglátják egy ügyvéd pecsétjét a levélen, rögtön máshogy beszélnek. Én a https://ugyvedek-hu.com/ szakembereivel konzultáltam egy hasonló ügyben. Meglepően segítőkészek voltak, és kiderült, hogy sokkal több kártérítés jár, mint amit a biztosító elsőre benyögött. Egy konzultációt mindenképp megér, nézd meg a weboldalukat, ott vannak elérhetőségek. Gyakran az első tanácsadás után már tisztábban látod, megéri-e belevágni.

Antworten

SilverDrift

33, Männlich

Re: Kártérítés és jogi képviselet

von SilverDrift am 05.05.2026 14:16

Ez biztatóan hangzik, teszek egy próbát velük, hátha sikerül elérnem valamit.

Antworten

« zurück zum Forum